Veloittaako Verizon kuukausimaksun Apple Watchista? (2024)

Veloittaako Verizon kuukausimaksun Apple Watchista?

varten10 dollaria kuukaudessa, saat rajoittamattoman valtakunnallisen 5G-datan Apple Watchiin. Ensimmäinen 15 Gt:si on premium-dataa, joka on enemmän kuin tarpeeksi 90 prosentille Apple Watchin käyttäjistä. Kun 15 Gt on käytetty, nopeudesi laskee 600 kbps:iin. Tämä riittää myös Apple Watchille.

Maksatko kuukausimaksun Apple Watch Verizonista?

Verizonin asennus on melko suoraviivaista: se maksaa 10 dollaria kuukaudessa mobiili Apple Watch -kellostasi millä tahansa Unlimited-sopimuksella.

Maksaako Apple Watchin matkapuhelin kuukausimaksun?

4. Pitääkö Apple Watchista maksaa kuukausittain? Apple Watch -mallit, joissa on GPS + Cellular, tukevat LTE-yhteyttä. Tämän avulla voit käyttää nykyistä operaattorisuunnitelmaasi ylimääräistä kuukausimaksua vastaan, joka onnoin 10 dollaria.

Kuinka paljon Apple Watch maksaa Verizonin kautta?

Vähittäismyyntihinta:499,99 dollaria. Kertaluonteinen aktivointimaksu 35 dollaria.

Tarvitseeko Apple Watch dataliittymän?

Jotkut verkot veloittavat sinulta ylimääräisen maksun tietojen hankkimisesta Apple Watchiin, kun taas toisten avulla voit lisätä sen olemassa olevaan iPhone-sopimukseen ja jakaa käyttämäsi tiedot.Yhdysvalloissa voit hankkia mobiili Apple Watch -sopimuksen AT&T:n, T-Mobilen, Verizonin, Xfinity Mobilen ja monien muiden kanssa. Katso Applen kattava luettelo palveluntarjoajista.

Tarvitsenko Apple Watchini matkapuhelimen?

Matkapuhelinverkkoa ei vaadita puhelujen soittamiseen tai vastaanottamiseen tai viestien lähettämiseen tai vastaanottamiseen. Tarvitset kuitenkin joko pariksi liitetyn iPhonen lähellä, tai jos iPhone ei ole lähellä, Wi-Fi-yhteyden kellolle ja pariksi liitetylle iPhonelle, jotta se on päällä ja että käytettävissä on myös mobiilidatayhteys tai wifi.

Kuinka matkapuhelin toimii Apple Watchissa?

Apple Watch matkapuhelimellakäyttää parasta käytettävissään olevaa verkkoyhteyttä – iPhonea, kun se on lähellä, Wi-Fi-verkkoa, johon olet aiemmin muodostanut yhteyden iPhonellasi, tai matkapuhelinyhteyttä. Voit sammuttaa matkapuhelinverkon esimerkiksi akun virran säästämiseksi.

Voitko vastata puheluihin Apple Watchilla ilman matkapuhelinyhteyttä?

Jos Apple Watch on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon tai matkapuhelinverkkoon

Wi-Fi- tai matkapuhelinyhteyden avulla Apple Watch voi tehdä seuraavat asiat, vaikka iPhonesi ei olisi mukanasi.Soita ja vastaa puheluihin. Lähetä ja vastaanota viestejä. Käytä Siriä saadaksesi reittiohjeet, lähettääksesi iMessages-viestejä ja paljon muuta.

Kuinka paljon Apple Watch matkapuhelinverkon kanssa maksaa?

Alkaen 399 dollariatai 16,62 dollaria/kk. 24 kuukaudeksi. *

Kuinka poistan Apple Watchin Verizon-tilauksestani?

Napauta Oma kello -välilehteä ja napauta sitten Cellular. Napauta matkapuhelinliittymäsi vieressä olevaa tietopainiketta näytön yläreunassa. Napauta Poista [operaattori]-sopimus. Vahvista napauttamalla uudelleen.

Voinko tuoda oman Apple Watchini Verizoniin?

Voit tuoda Apple®-, Google-, Samsung- ja muut Android™-laitteet Verizoniin. Jotta voit saada BYOD to Verizon -palvelun, laitteesi on oltava lukitsematon ja sen laitteiston ja ohjelmiston on oltava yhteensopivia matkapuhelinverkkomme kanssa.

Onko sinun lisättävä rivi Apple Watchille?

Pitääkö minun lisätä toinen rivi, jos saan Apple Watchin?Apple Watch ei tarvitse eikä tue erillisen puhelinnumeron/matkapuhelinliittymän käyttöä kellolle. Kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä, kun Apple Watch ja iPhone on yhdistetty. Aina kun mahdollista, laitteet muodostavat yhteyden Bluetoothin kautta.

Tarvitsetko rajoittamattoman datapaketin Apple Watchille?

Sillä ei ole väliä, onko sinulla rajoittamaton datasopimus vai jaettu datasopimus; voit lisätä Apple Watchin 10 dollarin kuukausimaksulla. 10 dollarilla kuukaudessa saat rajoittamattoman 5G:n valtakunnallisen tiedon Apple Watchiin. Ensimmäinen 15 Gt:si on premium-dataa, joka on enemmän kuin tarpeeksi 90 prosentille Apple Watchin käyttäjistä.

Miksi minun on lisättävä rivi Apple Watch Verizonille?

Tämä voi olla osa Unlimited Mix and Match -suunnitelmaasi edullisena lisätietona erityisesti Apple Watchia varten.. Tämä yksilöllinen datayhteys tarkoittaa, että voit olla liikkeellä ja käyttää vain älykelloasi yhteydenpitoon.

Mitä eroa on Apple Watchilla, jossa on matkapuhelin ja ilman?

Suurin ero Apple Watch GPS:n ja matkapuhelinmallin välillä onkyky muodostaa yhteys verkkoon. Matkapuhelinmalli mahdollistaa suoran yhteyden ilman puhelinta. Tämä tukee jopa GPS:n käyttöä Apple Watchissa ilman puhelinta.

Kuinka kaukana Apple Watch voi olla iPhonesta?

Apple Watchin Bluetoothilla on maksimikantama100 metriä/330 jalkaa, vaikka kantama voi käytännössä olla lyhyempi. Jos pariksi liitetty iPhone on yhdistetty tunnettuun Wi-Fi-verkkoon, Apple Watch ja iPhone voivat kommunikoida Wi-Fin kautta.

Kuinka lisään Apple Watchin Verizon-suunnitelmaani?

ja seuraa ohjeita.
  1. Anna puhelinnumerosi ja napauta. Kirjaudu sisään. .
  2. Anna My Verizon -salasanasi ja napauta. Jatkaa. .
  3. Lisää laite. . Valitse tarvittaessa puhelinnumero ja ota Wi-Fi-puhelut käyttöön noudattamalla näytön ohjeita.
  4. Tarkista ja hyväksy Verizon Wireless -asiakassopimus ja napauta sitten. Vahvistaa. .

Tukeeko Verizon Apple Watch Cellularia?

Varmista, että olet jo yhdistänyt kellosi iPhonen kanssa.IPhonen on oltava yhteydessä Verizon-verkkoon ja Bluetoothin® on oltava päällä. Nämä vaiheet koskevat Apple Watch Series 3:a ja uudempia malleja.

Mitä hyötyä Apple Watchista on?

Turvaominaisuudet, kuten putoamisen tunnistus,18Hätätilanne SOS sekä korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset tekevät Apple Watchista erinomaisen vanhemmille perheenjäsenille, vaikka heillä ei olisi iPhonea. Soittaminen, tekstiviestien lähettäminen ja sijainnin jakaminen tarjoavat helpon tavan pitää yhteyttä perheeseen.

Voitko käyttää Apple Watchia puhelimena?

Apple Watch Series 8-, Apple Watch SE- ja Apple Watch Ultra -matkapuhelinmalleilla, joissa on aktiivinen palvelusopimus, voit soittaa puheluita, lähettää tekstiviestejä ja paljon muuta – kaikki ilman iPhonea.

Kuinka voin vastata puheluun Apple Watchillani koskematta siihen?

Vastaa puheluihin Apple Watchilla
  1. Puhelun lähettäminen vastaajaan: Napauta punaista Hylkää-painiketta saapuvan puhelun ilmoituksessa.
  2. Vastaa Apple Watchissa: Napauta Vastaa-painiketta puhuaksesi käyttämällä sisäänrakennettua mikrofonia ja kaiutinta tai Bluetooth-laitetta, joka on yhdistetty Apple Watchiin.

Mitä Apple Watch voi tehdä ilman iPhonea?

8 asiaa, joihin Apple Watch pystyy ilman lähistöllä olevaa iPhonea
  • Seuraa harjoituksiasi. ...
  • Toista musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja. ...
  • Käytä terveysominaisuuksia. ...
  • Etsi ihmisiä, laitteita ja kohteita. ...
  • Pidä kirjaa tapaamisista, hälytyksistä ja muistutuksista. ...
  • Käytä Apple Payta. ...
  • Käytä yhteensopivia kolmannen osapuolen sovelluksia. ...
  • Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä (vain GPS + matkapuhelin)
12. tammikuuta 2023

Mistä tiedän, onko Apple Watchissani matkapuhelin?

Katso kellon kyljessä olevaa pyöreää digitaalista kruunua. Onko siinä pyöreä punainen ympyrä? Jos kyllä, se on GPS+ Cellular. Jos ei, se on vain GPS.

Miksi mobiili Apple Watch on niin kallis?

Kestävyys. Vaikka Apple Watch on mestari kunnon seurannassa, kestävyys ja rakennuslaatu ovat toinen näkökohta, jossa Apple ei tee kompromisseja. Ja tämä on toinen syy, miksi Apple Watch on kallis verrattuna muihin markkinoilla oleviin älykelloihin.

Pitääkö minun maksaa erillinen lasku Apple Watch -matkapuhelimestani?

Kaikki puhelut tai dataan liittyvät palvelut reititetään joko pariksi liitetyn iPhonen kautta tai suoran yhteyden kautta kellon ja yhteensopivan Wi-Fi-verkon välillä (kun kello ei voi muodostaa yhteyttä pariksi liitettyyn iPhoneen Bluetoothin kautta).Apple Watchille ei vaadita erillistä matkapuhelinliittymää.

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 28/03/2024

Views: 5667

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.